Webapplicaties

Er bestaan open en gesloten webapplicaties. De open, publieke tools laten uw klanten toe uw producten online te leren kennen, en indien gewenst actief gebruik van te maken. De gesloten applicaties zijn uitsluitend bedoeld voor intern gebruik binnen uw organisatie en haar verkoopsteam.

Public webapplicaties

Een open webapplicatie kan u of uw organisatie helpen bij het verkopen van producten. Dergelijke apps kunnen ook gebruikt worden om toekomstige klanten kennis te laten maken met uw producten op een dynamische en speelse manier. Het is de perfecte plek op het web om uw prospecten bijvoorbeeld doelgerichte calculatieprogramma’s voor te schotelen.
Wij zijn bijzonder sterk in het bieden van volledig schaalbare antwoord-apps op de schreew om informatie van uw klanten. Dit is de geknipte opdracht voor ons !

Internal webapplicaties

Een gesloten webapplicatie (ook soms backoffice systeem genoemd) biedt ondersteuning bij de werkzaamheden van uw bedrijf.
Deze applicaties laten u toe voor al uw medewerkers met één druk op de knop parameters te wijzigen, data te delen, statistieken te verwerven uit een open webapplicatie. Anderzijds kunnen deze apps gebruikt worden om het werk te vereenvoudigen van uw salesteam of andere diensten binnen uw bedrijf. Zowel klantenopvolging, event logging, stockbeheer en nog veel meer kan gebeuren met behulp van een volledig schaalbaar backoffice systeem.