Etiketten systeem

In opdracht van Traiteur Falco ontwikkelden we een systeem dat etiketten genereert om productinformatie te voorzien op afhaalgerechtjes.

We startten met het opzetten van een uitgebreide databank waarin alle ingrediënten en specifieke allergenen van alle sub-bereidingen van gerechten worden bijgehouden. Bijvoorbeeld de sub-bereidingen “wortelstoemp” en “blinde vink” vormen samen het gerecht “wortelstoemp met blinde vink”. Door samenvoegen van elk van de in de database opgenomen sub-bereidingen bekomen we oneindig veel mogelijke combinaties, wat ons in staat stelt van elk mogelijk gerecht de ingrediënten en allergenen onmiddellijk weer te geven.

Daarnaast wordt zelfs combineren van gerechten, in de vorm van een “weekmenu” mogelijk. Voor elke dag van de week een heerlijk weekmenu met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert samenstellen, en er meteen alle ingrediënten en allergenen van duiden duurt nu slechts enkele seconden.

Gebruik maken van deze databank om etiketten te produceren betekent dat alle informatie niet alleen heel snel maar ook gedetailleerd, compleet en uiterst correct op het etiket wordt weergegeven, net zoals het FAVV het voorschrijft.

Screen Shot 2015-02-07 at 15.58.54